Cisco Router – Service Module showing Start interval out of range

Running into this error would suggest an equipment failure:Router1#sho ser ser0Interface Serial0Module type is T1/fractionalHardware revision is 1.5, Software revision is 20050811-0.3,Image checksum is 0x80ACD1B3, Protocol revision is 0.1Receiver has no alarms.Framing is ESF, Line Code is B8ZS, Current clock source is line,Fraction has 24 timeslots (64 Kbits/sec each), Net bandwidth is 1536 Kbits/sec.Last module self-test (done at startup): PassedLast clearing of alarm counters 12:17:55loss of signal        :    0,loss of frame         :    0,AIS alarm             :    0,Remote alarm          :    0,Module access errors  :    0,Total Data (last 0 15 minute intervals):0 Line Code Violations, 0 Path Code Violations0 Slip Secs, 0 Fr Loss Secs, 0 Line Err Secs, 0 Degraded Mins0 Errored Secs, 0 Bursty Err Secs, 0 Severely Err Secs, 0 Unavail SecsData in current interval (0 seconds elapsed):0 Line Code Violations, 0 Path Code Violations0 Slip Secs, 0 Fr Loss Secs, 0 Line Err Secs, 0 Degraded Mins0 Errored Secs, 0 Bursty Err Secs, 0 Severely Err Secs, 0 Unavail SecsRouter1#sho ser ser0 perStart interval out of range - total number of intervals 0However, this actually related to a Cisco IOS bug in 12.4.x and is resolved by either upgrading the IOS or using a Version 2 WIC T1 CSU/DSU.Cisco Bug, "CSCsu85121" DetailsConditions:CISCO1700 routers with WIC-1DSU-T1(generation 1 HW) running 12.4(17) and later CISCO IOS releasesWorkaround:None at this time.Further Problem Description:WIC-1DSU-T1-V2 interface card do not exhibit this issue with 12.4(17) IOS and later